Mikä ihme siinä on, että yritän ahnehtia eteenmenoharjoituksissa!!!!! Tänään vietiin kaks patukkaa kentän eri nurkkiin. Lähettys ekalle oli mallikas, mut toisen paikan Pippendal oli unohtanut. Mun homma olis nyt saada sille iskostumaan mieleen, että varmasti se patukka sieltä löytyy eikä tollaisia hölmöilyjä!! Yritän huomenna muistaa tuon. Eilenkin harjoiteltiin eteenmenoja, ja silloin oltiin niin pimeällä kentällä, ettei oikein ollut helppoa. Sillonkin taisin olettaa liikaa, miten voikaan unohtua näin pian, jos ei heti pistä ylös.

Ihan uutena on harjoiteltu haukkumista käskystä. Pippa pakkaa hyppimään päin tai sitten pakittaa. Pienen houkuttelun jälkeen siitä lähtee komiat haukut ;o) Tänään unohtui treenata, eilen muistettiin.

Noutokapulan pito sukuu upeasti :oD Ja Pip on laajentanut pidon lähes kaikkeen. Sillä on tapana lypsää multa namia tuomalla vaikka mitä ja vaihtamalla siis herkkuun. Nätisti se toi ja piti irti-kehotukseen asti mun Kille-pehmolelua, johon en oikeasti halua sen ees koskevan. Jos on paperi lattialla tai naulakosta tippunut hanska tai pipo, ni uskollisesti Pip tuo ne kaikki tai siis tulee tekemään vaihtarit :o) Sen pito-ote on selvästi rauhoittunut, ei esimerkiks pyöritä kynää suussa tuodessas. Jonkin kerran se on meinannut irrottaa heti ja oon kääntynyt pois sanaakaan sanomatta. Uskomatonta, ettei tuo oo vaikuttanut  yhtään noutovauhtiin. Pip on sama innokas pöhköläinen ku aina ;oD