Onnistuin tappamaan kaksi tietokoneen hiirtä. Tosin sitten selvisikin, että ei ollutkaan mitään ongelmaa, omaa söhräilyäni oli koko ongelma.

Kesä on kuuma, ja päätettiin Pipan kanssa parantaa kuntoa uimalla. Käytetään veneenlaskupaikkoja uimarantoina. Pippa jotenkin purskuttaa vettä, mutta ei kummiskaan hengästy tai vaikuta kärsivältä. Pidennetään uimalenkejä hiljakselleen. Aloitettiin muutamasta minuutista ja nyt uidaan vartti käymättä rannassa. Haaveilen, että pidennettäisiin tuo puoleen tuntiin, minä aikana uisi noin kilometrin ;oD Voipi olla, että sinilevä saapuu Kokemäenjokeen, ja tuhoaa meen nautinnollisen harrastuksen. Pallo on vedessä aina mukana, ja jokunen kerta saatetaan sitä heitellä :o)

Valmistaudutaan huomisiin tokon joukkue-sm-kisoihin pitäen hauskaa :o) Kiivettiin mäkitorniin, hakuharkoissa on Pipan kiva makkararinkeillä, agi on luksusta, esineruutu on aina mukavaa, jälki vie  pikkunassin mennessään  ja välistä hiukan tottelevaisuusliikkeitäkin treenataan :o) Etsitään siis oikeaa innokasta virettä.