Nämä kisat oli aussien rotumestaruuskisat ja tuomarina yks mun suosikeista Anders Virtanen, joten sumplittiin vierailu Pipan synnyinkotoon, ja sieltä kotiin kisain kautta. Treenailtiin Kiimingissä koirusista pahimmat kiihkeydet pois, mutta turhan paljon Pipassa oli vielä energiaa Pihtiputaalla. Haaveilin niin väsyneestä ja hiukan helpommin ohjattavasta hitaammasta koikkusesta :o)

Eka rata oli hyppäri ja toinen kontaktirata, molemmista tuli hyljätyt. Virtasen radat on aina olleet mun makuun, niin tuollakin. Eka rata lähti hyvin käyntiin, mutta noin kymmenentenä esteenä oli kepit ja siihen jämähdettiin. Yritin ohjata sen moneen kertaan, mutta aina Pip pujahti pois kepeiltä kymmenennen kepin jälkeen. En tajunnut virhettäni, aloin ärsyyntyä ja jätettiin rata kesken, oikea päätös, sillä olisin voinut pian sanoa Pipalle tarpeettoman rumasti. Mun virhe oli sit ilmeisesti melko reippaasti keppien vieressä meno ja liian terävä pysäys, joka vetäs sen pois kepeiltä.

Toka rata meni suht hienosti. Vähän olin jälkijunassa muutamassa kohdassa, mut selvittiin kunnialla virheettä esteet 1-18. Sitten en ottanut Pippuria kunnolla haltuun ja kroppani näytti kai väärään suuntaan ja nassi hyppäsi esteen 20 :o( Kontaktit meni hyvin, aivan silleen ku ollaan harjoiteltu :o) Hirveän kiva rata.

Hyvä reissu, vaikka tulosta ei saatukaan. Rotumestaruus meni jo toisen kerran peräkkäin Sinille ja Pipan isosiskolle Minnille ;oD Yhteensä ausseja tais kisata kolmosissa seitsemän.