Me vietettiin vuodenvaihde mun serkun luona. Ihanaa, kun Pippa ei pidä ilotulitteita juuri minään ;oD Pidin sen liki koko illan sisällä, ettei tarttis kuulla jatkuvaa räiskytystä. Kymmeneltä se kävi pissalla ja siinä vaiheessa, kun ehdin perään, kieritteli flik nurmikolla nautinnollisesti, tosin pelottavan lähellä roihua. Mietin, että johtuiko naapurin kolinalle Pipan sanoma pöhähdys stressistä, mutta viekkaanpa ettei. Yhdeltä yöllä käveltiin kotiin, ja pauke jatkui edelleen. Mentiin yhdessä kohtaa harmaan savun läpi, nähtiin muutamia värikkaitä raketteja ja Pipan pissiessä kuului tosi kova pamaus. Pips käänsi päätään ja katsoi puolihalveksuvalla ilmeellä ja jatkoi pisut loppuun. Reipas tyttönen!

Oltiin tilattu täksi päiväksi eli keskiviikoksi Pipalle hieronta. Aamulla oli ihan pakko soittaa ja varmistaa oliko tänään, sillä olin kirjoittanut ylös ke 3.1., mutta tänään se onneksi oli. Selästä löytyi jumia, Pippa hiukan piti mouruavaa haukotteluääntä. Muutama kohta tosiaan tuntui sen vertta aralta, että Pip olisi tahtonut nousta, mutta homma hoidettiin ja jumit saatiin kuntoon :o) Meen viime aikoina reenaama ryömiminen voi olla selkäjumien syy, tarvii siis ryömiä säästeliäästi tästä eteenpäin :o) Ostettiin Minnalta pieni pullo B-vitamiiniakin, kun b-max -tabletit loppuvat pian. Hieronnan jälkeen täytyy ottaa loppupäivä iisisti, joten tein Pipalle vilteistä pesän telkun eteen. Nassi makasi kiltisti peiton alla ;o) Huomenna Pippa pääsee vetreillä lihaksillaan juoksuttamaan Onnia oikein kunnolla!

Mulle tuli hölmö innostus lintujen ruokkimiseen. Jouluksi ostin rasvapötikän ja valmiiksi kuorittuja siemeniä. Rasva on tosi suosittu ja koska vanhalle rotiskolle pöydälle laitetut siemenet meni niin hyvin kaupaksi, oli pakko ostaa siemeniä varten lintulauta. Viritin sen eilen takapihalle ja tänään oli melkoinen määrä tinttejä aterioimassa meen pihassa :o) Että osaakin niin pöhkö homma ku lintujen seuraamine olla niin kivaa :o)

Mun tädillä oli viime päivät sairaalassa tosi hyvät, ja pääsi tänään kotiin!! Kunpa nyt lääkkeet toimis, eikä tulis mitään häikkää kotona. Koiran silitys tekee hyvää terveydelle, joten tarvii lainata Pippaa aina välistä :o)