Pippa ei oo tänäänkään yskinyt ;oD Ja ne pääs Rokin kans pari kertaa vartiks metsälle, missä vähän kiihdyttelivätkin. Kutsuin ne pari kertaa pillillä, ihanan nopsaan tulivat. :o)

Pippa sai tehdä sisätokoa, lähinnä seuraamista. Että se on kiihkeä supernainen! Jopa pk-tuomarit varmaan tykkäis sen kiihkosta. ;o) Erinomaista, paikka just eikä melkeen ja se ilme. :oD Kaukkareita yhtees ehkä puolisen tusinaa vaihtoa, hienoja kaikki. :o) Luoksetulon liimautuminen tosi liki, upea. Ei siis tietty sisällä luoksetuloa vaan pelkkä likeltä liimautuminen.

Rokki odotti Pipan juttujen ajan. Jännitti, alkaako jäpää kitisyttää. Meinasin ensin pitää paussia, mut muhun kohdistettiin niin ihana "oi saisinko tehdä kanssasi"-ilme, että heti vaan. ;o) Istuminen tosi nopea ja just sellainen pyllähdys taakse, mikä hyvä. Palkkasin pysymisestä, lähti tosin jos tiputin namin lattialle, oma moka. Ei hiukkaakaan ääntä ja pysyi nätisti mun liikkuessa hiukan. Ja tosi odottava ilme koko aika. Maahanmeno myös hyvän nopea ja kivasti pysyi. Eteenliimautuminen on ihanan röyhkeä ja nälkäinen. ;oD Nyt annan namia vaan istuessa ja toistelen sanaa "tänne". Ekoja kertoja sivulle menemistä. Meinaan yrittää edestä kiepahtamista, eli namilla ohjasin ja houkutin viereen istumaan. Muutamien toistojen jälkeen sai jo pientä hajua, mistä kyse, taitava pieni mies! Tänään unohtui "nouto". Rokkihan kyllä hakee vaikka mitä, mutta luovutuksessa  rauhallisesta pitämisestä vielä se ei tajua. Halu tuoda mulle on suuri, koska usein telkkaa  katsoessa ne Pipan kans kilpailee, kumpi saa antaa mulle jotain. ;oD Eilen aloin naksuttaa melkein kapulan muotoisen vesilelun kanssa. Aloitettiin ihan vaan sen vilkaisulla ja edettiin melkein suuhun ottamiseen. Jatketaan joskus. Ja pitää päättää, uskaltaisinko ottaa Romppaselle käyttöön Pipan vanhan 250-grammasen. Mua aina pelottaa kapulan järsiminen. Suunnitelma olis saada ensin eteenliimautuminen ihan kiinni, ja siihen käskyn lisäks vaihtoehtoiseks suoritusmerkiks käsiapu. Kun Roks alkaa nostaa noutokapulaa, ni pidennetään pitämistä ja vähitellen tuolla käsiavulla houkutan sen eteen istumaan. Apuna on naksu, että saan pidettyä oman turvan tukossa ja koiralla rauha miettiä. Tuota luovutusta todella kauan ja hartaasti hyvällä palkalla, jos siitä saataisiin joskus kehittymään jotain noudontapaista. Pipan kanssa tehtiin aika tuohon tyyliin.