Kuonostajat saivat iltaruuan sisätokosta. Täydestä unesta tulivat keittiöön. Pippa oli intona paikalla ja Rokin ilme kysyi, tuleeko kuppiin ruokaa. Aloin tehdä Pispun kanssa seuraamista ja Rokki kääntyi ja lähti pois, taisi mennä takaoven eteen tirsaamaan. Ihmetytti, kun yleensä ser hinkuaa, koska on sen oma vuoro. Pippendaali sai tehtyä ja pyysin Rokin paikalle. Se tuli ja oli varsin rauhallinen. Pyysin sivulle, se meni, mut sylkäs nappulan pois!? Koitin hulluttaa hiukka, ei reaktiota, se ol vaan puoliunessa. Panin Pipalle kuppiin joitain nappuloita ja annoin luvan syödä. Se vetäsi äkkiä ja Rokki alkoi kysyä, missä sen ruoka. Pipan saatua nauskutettua kuppi tyhjäksi, koitin uusiksi Rokin kanssa. Nyt se sylki joka toisen nappulan pois, joka toisen söi. Nätisti se suoritti, joten olkoon näin. Muutaman jutun jälkeen Roksunteri alkoi olla oma ittensä, se vaan tartti aikaa käynnistymiseen, siis diesel-mallia. :o) Tosin riisseli pitää saavuttmansa vauhdin kai hyvin, joten tarvinnee alkaa Rokun kanssa panostaa reenissä kestävyyteen. :o)  Ei sais varmaan tehdä näin alhaisella vietillä mitään, mut ku me ei suunnitella pk-kokeita, mahdollisesti tokoon mentäisiin, ni pyritään saamaan teknisesti oikeita liikkeitä ja vasta sitten koitetaan saada kiihkeyttä peliin. ;oP Roks vaati pal huomiota, ni yllättäin Pippa taas kitinöi ja rajummin. Ehkä tarvii alkaa antaa odottajalle kongi tai vastaava, ettei tuo kitinä lisäänny. Muuten Pippa erinomainen.

Saattaa muutoin olla, että ens viikonloppuna alettais agiaitain rakennus. ;oD Juteltiin Antin kans eikä se sanonut eitä, kun nöyrästi kysyin, josko vois sahata tunaripalikoita meille. :o) Aiotaan Roksun kanssa jäädä kevätkaudella pois ohjatusta tokoryhmästä ja meen tänhetkisellä agireeniryhmällä reenataan talven ajan ulkona sään salliessa esineruutua, tokoa, tottista, agia (ainakin hyppytekniikkaa). Siellä sais häiriötä ja koiru helppo panna autoon väliajoiks. Ja Pippakin on mukana. :o) Mulle kun se ohjattu tunnin reeni on pitkä ja ajomatkakin Poriin tai Ulvilaan vie tarpeettoman pal aikaa. Tosin oon ollut hirveän tyytyväinen nykyiseen TVA:n ryhmään tai siis sen vetäjään, loistotyyppi. :oD

Loppukaneetiksi, että jokiu laiskamatte on äärettömän laiskasti leikellyt korppustensa kynsiä. :o/ Tassut näyttivät vähän tollaisilta!! Saatiin lyhennettyä ne, mut nyt täytyy muistaa niposasta ne joka viikonloppu, muutama kynsi niin pitkä. Suoritettiin tää operaatio ekaa kertaa kylppärissä, ja mulla oli nakkipakkauksen jämät mukana. Pip aloiotti, se meinannut millään olla paikallaan, kun piti tuijottaa nakkeja. ;o) Eikä kylppärissä oo ees mattoa, ni skein kai outoa. Mää rauhotuin enkä osallistunut mitenkään sen asentoihin, ni saman tien saatiin hienosti leikattua. Rokki ei olis tykännyt tulla syliin leikattavaks ja ekaa eli oikeaa etutassulaista muka veteli pois. Nyt osasin olla heti kylmän rauhallinen, ni porostinkaan tohtinut vetää käpäläistä pois, helposti meni. Milleen voi kynsien leikkaaminen eri huoneessa muka olla noin erilaista. ;o)