Koeviiko sun muut häiriöt ovat saaneet mut jättämään bloggailun jälleen kerran. Koitan muistaa viime aikain puuhastelujamme. :o)

Rokki on jäljestänyt kolmasti, pituudet 170, 230 ja 120 askelta. Hyvää kuonotyötä ;oD Lyhimmällä jäljellä testasin, voisiko laittaa hihnan  kiinni pantaan eikä laittaa jälkain välistä, kun tuntuu kiusaavan osuessaan paltereihin. Ei toiminut, ihan ku Roksunteri olis ohjautunut hihnan mukaan tällä tavalla, ja mun pitää olla peesaaja ei ohjaaja, ei siis näin. Seuraavaksi testaan valjaat päällä ja hihna niskaan, josko toimisi.

Pippa kävi hierottavana Minnalla, joka totesi Pipsunterin selästä, että sillä on juostu kovaa ja paljon, mionkä takia mennyt jumiin. Totta! Buukattiin samalla seuraava hieronta kolmen viikon päästä edellisestä, jotta saadaan jumit kunnolla pois.

Pips on reenannut agia usein. Seuran omia harkkoja parit viikossa, mianittakoon hienot kontaktit :o) Itekseni oon käynyt naksuttelemassa sille kontakteja. Viikko sitten oli meillä koulimassa Pasi Pohjanpalo, jonka ohjaustyylistä pidän kovasti, eikä koulutusohjaajanakaan pöllömpi :o) Kuuden koiran porukassa tehtiin kaks rataa, joilla sai reenata mm. jaakotusta, sylkkäriä, persjättöä, valssia, kaukaa ohjaamista, keppikulmia ja vielä muutakin. Tehokasta. Pasi ohjasi Pippaa kummankin radan. Plikka oli vieraskorea, meni hienon hillitysti, kontakteillakin kysyi uskomattoman rauhallisesti jatkolupaa. ;o) Toisella radalla nassissa oli jo hiukan vauhtia, mutta ei vieläkään oma kiihkeä ittensä. Pasi tulee seuraavaksi 19.10, jolloin saa taas ohjata Pippaa. Mää haluan sen joskus ohjaavan Pippuria virallisissa kisoissa. :o)  Pasi opasti, milleen namilautasella saadaan näppärästi vahvistettua oikean keppivälin löytämistä, mitä reenattiin tänään. Kun piti suoraan juosta kaarelta ekaan keppiväliin, onnasi se Pisulta, mutta kun kulmaa vaikeutettiin, ei enää. Pips meni niin rivakasti kepeille, että ei huomannut koko namia! ;o) Siispä ei meille tota harkkaa, vaan kuudella kepillä lähetyksiä eri kulmista ja mun eri puolilta ja palkka oikeasta aloituksesta on mun
huuto jiiihaaa, ja namitus lopuks.

Lännen vinttikoirat järkkäs makkaramaastot 28.9. Ei-vionttikoiria oli paikalla seitsemän, sillä tänä vuonna tapahtumaa ei mainostettu. Viime vuonnahan koiria oli yli 30 ja vinttikoirien odotus venyi monituntiseksi. Pippaliini  jälleen ihan fiiliksissä, huusi himona odottaessaan. Juoksu reipasta, mutta hiukan tais hyytyä lopussa. Sijoitus jaettu eka dalmatialaisen kanssa.

Tampereen agikisoja ennen Rokki tapasi Luca-veljen. Kivaa leikkiä taas, paitsi niuho-Mariaa ärsytti suuresti Ronspun astumisyritykset :o/ Ekalla kerralla otin niskasta kii ja siirsin pois. Tokalla kerralla sanoin, mikä riitti. Onneks jäi siihen.

Rambo-aussie ja Mila-x olivat tokoilemassa Hossussa, ja Pip pääsi pikku kävelylle R:n kanssa ja Rokki Milan kanssa. Roks oli ihan ihastunut ja juoksi nopean tytön perässä. Aika vauhtia päästelivät. Tuulan lagottojen kanssa ollaan oltu useampi kerta viikossa lenkillä, ja Roks edelleen niin ihastunut Sinnaan että pakkaa kiusoittelemaan ja tarvii huomauttaa.

Loppuun maininta, että mää oon kehittymyt!! Eilen oli luupäivä, ja ekan kerran osasin antaa koiskuille oikeat luut, ei näet tarvinnut vaihtaa päittäin niinku joka kerralla aiemmin. ;oD