Tänään mentiin Hossuun ja pidettiin esineruutureenit. Tyty tarjosi muotovaliokahvit. ;o)

Ensin hommiin pääsi Rokki, jolle tein ihan samalaiset ku edellisellä kerralla. Vietiin yhdessä esine tosi kauas (kulettiin oikeaa reunaa ja vietiin esine vasemmalle) ja palatessa jätin toisen esineen puolivälin etupuolelle oikeaan reunaan. Lähetin Roksun vasemmasta reunasta ja komeasti vetäisi esineelle ja palautti hyvin. Toisellekin lähti pikku tahimisen jälkeen. Se löysi, mutta jokin häiritsi ja esine tippui eikä millään meinannut löytyä. Onnas sit kumminkin. Hyvä harkka. Pitää ehkä ottaa lenkille mukaan silloin tällöin jokin esine ja palkata rauhallista nättiä antamista mulle ja aivopestä porostin, että luovutuksesta saa herkkupalkkaa. :o)

Pipalla oli valmiiks viis esinettä. Sillä oli kova vauhti, mikä kyllä hiukan hyytyi korkeassa hangessa juoksemisen takia. Sen tarvi etsiä aikalai, kesti hiukka päälle viis minuuttia, mut kaik löytyi. :o) Kummallakin oli mun omia esineitä haettavana. Kiitos reeniseurasta ja -avusta Johannalle, Suville ja Tuulalle. Kuvaajakin meillä oli paikalla, joten ehkä harkoista saadaan ihan kuvallista todistusaineistoakin joskus tässä. :o)

Pippa sai tehdä valiokahvien jälkeen hiukan tottelevaisuutta. Se seurasi, tuli luokse, nouti, muuta en ainakaan muista. Homma sujui hienosti hiljaa. :oD Ja venytin palkkausta ja silti meillä oli kivaa, Wisp oli uskomattoman taitava pikkuaussie!

Roksun meinasin jättää vain autoon, mutta päätin naksuttaa sille loput siansydämen palaset. Hossussa oli muitakin, toiselta puolta pihaa kuului lähes tauoton hauke. Tavoite oli saada Vonsp ottamaan muhun kontaktia, tosin pelkäsin, onnistuuko sekään. Varmuuden vuoksi kosketuskeppi kehiin. Roks alkoi hienosti tökkiä sitä. ;oD Jopa kerran pallura oli sen suussa niin määrätietoiseslla meiningillä, että vaikeutettiin. Kontakti muhun tavoitteeks ja onnas tosi hienosti. ;o) Liikuin pikkusen taakse päin ja kontakti pysyi, kovin tyytyväinen olin.

Kotona on tehty nyt vain parit hyvin pienet jutut päivässä. Mikäköhän lie viisasta, ku pienellä harkkamäärällä Rokki tekee innokkaammin, mutta edistyminen on mitä on. Toisaalta iso reenimäärä, ehkä hieman nopeampi edistyminen ja tympeä ilme, ei me sitäkään tavoitella. Pippa oli yhdellä harkkakerralla unohtanut, milleen mennään seisomasta istumaan, mut palautui sentäs. :o) Rokkia kiinnostaa erityisesti noutokapula. Portsulla ollut hyvä ilme.

Edellisessä päivityksessä jäi pistämäti, että Rokki oli yhdellä lenkillä Tuulan sakin kanssa aivan kammottava vonkaajamies. Se koitti koko aika vokotella Taraa ihan hulluna ja miten jaksoikin kitistä tauotta. :o/ Parina seuraavana päivänä sanoin heti Taran vilkaisustakin, ettei oo sallittua ja komensin pois, ni ei mitään ongelmaa, ei kitinänpoikastakaan. Outoja nuo miehet!

Hangessa tarpominen on taas valitettavasti hiukka kipeyttänyt Pispun oikeaa etukäpälää. :o/