Meillä oli lauantaina kisat, joten pieni pakko ainakin yrittää mennä treeneihin. Kaitsu veti useampia pieniä pätkiä, ja teemana oli äänetön ohjaaminen. Sehän sopi mulle puoliäänettömälle loistavasti ;o)

Aluks oli pari pätkää normaalisti, ja mua alkoi sattua vähän kurkusta enkä saanut kunnolla Pipan huomiota, ja siksi ohjaus takkusi. Yritin käsiä taputtamalla, mut ei oikein toiminu. Jos ehdin kunnolla eteen, ei ongelmia, mutta takana lähes mahdoton ohjata äänettä. Äänettömillä radoilla jotenkin asennoitui eri lailla, ja ne sujuivat hienosti ;o) Olivat toki hiukka helpompia ja en ruvennut riskeeraamaan ennen kisoja, eli kontaktilta pois vasta sanallisen luvan jälkeen. Jopa kepeille meno onnistui ääneti ja aikas pahasta kulmasta :o) Eikä äänettömyys vienyt Pipalta yhtään vauhtia, vaikka muilla taisi hiukan tehdä niin.

Ihan kiva harkka ennen kisaa, vaikka kurkkuun sattui :o) Jännittämään pisti sellainen, että hiottuani aloin yskiä louskuttaa ja piti juoda vettä koko aika, eikäs se olsi lainkaan hyvä kisoissa.