Mittari on viime päivät näyttänyt noin kolmeakymmentä. Edes Pippa ei enää suuremmin ota aurinkoa. Ihmeesti tähän kai alkaa tottua, oma vatsa alkaa olla hiukan normaalimpi. Ollaan vaan, ei tehdä just mitään. Koirilla on ihme kyllä hillittömän hyvä ruokahalu. Eilen paistelin nassikoille lakon jälkeen halvalla pakastimeen jemmattua jauhettua maksaa ja nautajauhista. Ruoka oli liian kuumaa syötäväksi, joten panin pakastimen päälle jähtymään ja menin suihkuun. Suihkussa kuului jatkuva erään aussikan vieno narina, ku se kysyi "joko, joko, joko....". Kun se purautti turkkiaan, tajusin sen kuolaavan. Hömpyttiläisen koko kuono oli kauheissa kuolastuksissa. ;oP

Lenkillä on käyty välistä. Yhdeksältä illalla kun mennään metsään, jaksaa vajaan tunnin käpötellä. Pippa on hiukan köhinytkin kuten aina turhan kuivassa metsässä. Kunpa pian satais! Rokki ei oo näillä helteillä jaksanut huidella hajujen perässä, jotain hyvää kuumuudessakin. ;o)

Äsken palattiin Porin koirarannalta, jossa kahlailtiin tunti Millan ja Ninjan kanssa. Nyt siellä aika kaukana käväisi pari koiraa meen seurueen lisäks, mut ykskään koira ei ollut kiinnostunut toisista. Pippa nouti vesileluja, Rokki ja Ninja keskittyivät Pipan noudon seuraamiseen ja tokihan Rokki taas merkkaili melkein ku ois omalla rannallas ollut. Poronen oli aikas kauan irti ja silti kahlas meressä porukan mukana. Lopuks koiruset jopa uivat, ku mentiin aika matka merelle päin ja siellä ku vähän jo syveni.

Agia ei oo harkattu yhtään. En uskalla viedä Rokkia näin kuumalla, sen motivaatio kuolee lopullisesti, jos sössin. Harkkojakaan en vetänyt tällä viikolla, ku seiskalta on vielä se kolmisenkymmentä mittarissa.

Auto oli Porissa työstettävänä ja nyt lasit on tummennettu. :o) Hiukan oudolta tuntuu aluks katsoa takaikkunasta ulos, ku niin pal tummempi, mut äkkiä siihen tottui. Tarrat näyttäis toimivan. Kiva, että saatiin ne ennen Kiimingin matkaa. Reilun viikon päästähän me lähdetään pitkästä aikaa morjestamaan Pipan kasvattajaa. :oD Ja sinne tulee muitakin Ghosteye's-tyyppejä. ;oD Harkkaillakin siellä saadaan, jos ei oo liian kuuma. Jee. :oD