Veljen perhe tuli käymään Harjavallassa, ja toki pyysin atk-tukea avuksi. ;o) Jesh, nyt saan taas printattuakin. Sen jälkeen lähdettiin porukalla Hiittenharjulle. Kuljettiin kuumassa metsässä ja laskettelurinteessä. Pitkään aikaan ei oo kiivetty mäkitorneihin, joten piti testata, milleen Roks kiipeää. Isoimmassa mäessä on aikalai rappusia ennen ku siirrytään ladun viereen kiipeämään. Kumpikin koira meni uskomattoman reippaasti. :oD Vain alastulon aloitus meinas pistää rekkusille huimaukset. ;o)

Ennen ku lähdettiin harjulta kotiin, haki Pippa autosta patukan, joten pakko tokostaa pienesti. Hienot kaukkarit. :o) Tosin aika läheltä. Jätöt ok, ei meinannut peba pysyä maassa ensin. Luoksetulon pysäys hieno. Vauhti vaatimaton, sillä patukka oli takapalkkana eikä nassi halunniut juosta pois päin siitä. ;o) Lopuksi mallikas nouto. :oD

Illalla alkoi Rokin koulu eli TVA Porin yläkoulu -reeniryhmä. Paikka on Porissa Luotsinmäessä, jonne ajaa hiukka päälle puol tuntia. Oltiin paikalla noin 20 vailla, ja käveleskeltiin ympäriinsä. Rokki ahistatutti ja merkkaututti hillittömästi ja vaikka mitä kiinnostavaa näkyi. Sääkin on edelleen helteinen, joten epäilin kovasti, saanko porolaiseen minkäänlaista kontaktia. Vetäjä Riikka oli kiva tyyppi ja kurssikavereina meillä on tuttujakin. ;o) 8,5-viikkoinen berninpentukin oli siellä aloittelemassa tokoelämäänsä.

Kouluttaja halusi nähdä, mitä osataan. Siispä kontaktia, sivulle, kontaktikävelyä, luoksepäästävyys. Rokki keskittyi muhun loistavasti. :oD Mulla oli broiskun sydäntä, kinkkua ja sen omaa nappulaa mukana. Palkka siis vallan namia. Kontaktissa ei mitään huomautettavaa. (Harkattiin sitä kerran kotona niin, et Roks sai kauniista kontaktista nuolaista mun suklaanougatjätskiä, hyvä harkka. :o) ) Sivulle vaati uudessa tilanteessa vähä'n käsiapua, mutta innokkaasti jäpä meni. Luoksepäästävyydessä Rokki söi herkkua, kun Riikka tuli morjestamaan, ei alkanut poju poukkia, hyvä. Kontaktikävely suht hyvää, välistä hiukan kontakti tippui. Sain vinkin kulkea rivakammin, niin heti Roks oli paremmin mukana. ;oD Kommentti mua eniten jännittäneeseen juttu vielä eli väliajat, jolloin odotettiin suoritusvuoroa, menivät aika kivasti. Kyllä Rokki kitisi muutamaan otteeseen, mutta monta kertaa makoili ihan tyytyväisenä. Olen niin tyytyväinen. ;oD Jatkamme koirakoulunkäyntiä viikon päästä. :o) Ja harkataan kotona mulle rivakampaa vauhtia ja sivullemenon käsiavun pienentämistä.