Aamulla lähdettiin Panikseen hakemaan Milla mukaan katselijaksi, ja Pippa pääsi Ninjan kanssa hiukkasen juoksemaan pelloille. Jonkun mielestä kannattaa opetella ohjaamaan koiraa, Pippa-raasun ohjaaja parantaa itseluottamustaaan väsyttämällä koikkulaista ;o)

Meitä tuomaroi Salme Mujunen, joka oli tällä kertaa suunnitellut kivan jouhevat radat, ja rimatkaan ei tapissa. Hyvä näin, koska kylmä ilma ja mahdollisesti huono lihasten lämmittely ja raju hyppely ei oikein sovi samaan yhtälöön. Nyt ei ollut kovin ikäviä takaakiertoja eikä tappopahoja ansaputkia, niin uskoin meen saavan tuloksen ja me saatiinkin heti ekalta eli agiradalta :o) Mun ohjauksessa oli toki toivomisen varaa vaikka kuin, harmittavin oli mun meno jostain systä eri puolelle keinua ku suunnitelmissa. Sen jälkisähläyksestä aiheutin seuraavalla aidalla sekä kiellon että riman tiputuksen :o( Tulos oli 10. Salmekin kommentoi mulle, että olin kovin jännittynyt ohjatessani. Pippa meni tietty upeasti niinku aina :oD

Toka rata oli hyppäri, ja taas rimat 60:ssä. Ei laisinkaan mahdoton rata, keksin toimivan ohjauksen, Pippa taitavasti korjaili muakin ja tulos nolla!! Lopussa olin väärällä puolella putkea ja tuli pientä söhräystä ja jännitystä, mutta ei onneks väärää rataa. Sijoitus oli toka ja voittaja vaan kaks sadasosaa nopeampi.

Tulokset laskettiin yhteen piirinmestarin ratkaisemiseksi, ja Pippa tuli toiseksi!! Loistava karvanassi ;oD Osallistujiakaan ei kyllä ollut ku kaks. Palkinnoksi saatiin ensiapulaukku, aikas hieno. Lisäksi saatiin nyt seitsemäs nolla kolmosista (näistä kaksi on hyppäriltä ja kaksi tuplanollaa) eli Pipalla on oikeus osallistua ensi kesän sm-kisoihin :o)

Meen seurasta oli runsas osanotto ja hienoja tuloksia tehtiin. Tyynelle ja Pinjalle nollia sekä Taralle nousu kolmosiin!! Onnea Tuula ja Tara :oD