pääsi Pippaliini! Ympärillä oli pällistelemässä iso sakki ihmisiä, joten nassi ei kunnolla rauhoittunut. Lisäksi sen selästä löytyi jumia jonkin verrankin :o( Ei mitään ihan kammottavaa, mutta harmittaa, että on kaikki illat buukattu ennen lauantain agikisaa, mut ehkä mennään sen jälkeen Minnalle, jos saadaan aika. Luennon siis piti Pipan oma hieroja Minna ;oD

Sain paljon tietoa, mitä koirusessa voi näkyä, jos on kipeyksiä lihaksistossa tms. Lämmittely- ja jähdyttely veisi oppikirjasuorituksena monta tuntia, mutta jospa koittaisin panostaa pikkusen lyhempiin juttuihin. Lisäravinteista ja ruuasta oli sana pari. Ja lopuksi pääsi Pippa sisään majalle, ohitti komeasti "ei koiria sisälle"-lappusen ;o) Minna näytti muutamat hierontaliikkeet, venytykset sekä milleen koiksua pitää ravistaa, että saa verenkierron kiihkeytymään. Nyt pitää vaan koklata omalla koe-eläimellä ;o)

Pips muutoin taas haisee pikkusen erilaiselta, mitä ihmeen kuonaa se mahtaa poistaa hierottaessa, eikä sitä ees hierottu kokonaan.