lauantaina nälkäpäiväkerääjäksi :o( Innostuneena Pips harjoitteli mun lakanasta tekemän hienon huivin pitämistä. Taitavasti piirsin valkoiseen kankaan palaan punaisella tussilla ristin ;o) Keräyspiste olikin kaupan eteisessä ja nuiva Suomen laki estää koikkusten pääsyn kauppoihin sisälle. Siihen sitte tyssäs Pipan humanitäärinen toiminta.

Asiat ei oo laisinkaan järjestyksessä, mutta mainittakoon tähän, että torstaina loppuivat pentu- ja tokoryhmien vetäminen. Hiukan kylmähän kentällä alkoi olla ja kosteat pistää viluilemaan. Kivaa hommaahan tuo on, mutta nyt vie työt ihan liikaa aikaa, eikä ehdi paneutua kunnolla. Jatkuupi tuo siis vasta joskus keväällä.

Mun flunssa alkaa olla melkein ohi, toki niistän ja kurkku karhistuu, mutta aika vähän enää, jesh! Nyt on töissä rauhallisempaa ysien ollessa tetissä ja lukiolaisten koeviikoillessa, joten jospa laiskalötkönen vaikka sais puuhasteltua koikkusensa kanssa jotain erityistä :o) Kovasti tekis mieli käydä Puurijärvi-Isosuon kansallispuistossa, mutta saamattomuus vaivaa, yritämmä.

Tänään maanantaina tuli Harjavaltaan Canis-lehti ja siinä on kolme kuvaa Pipasta!! Käytiin silloin kesällä Salme Mujusen kuvattavana ja koulittavana, niin silloin otettiin nuokin kuvat. Pippa näyttää tosi hyvältä. Se tosin näyttelee haukkuvaa hakukoiraa, vaikka oikeasti treenaakin rullailmaisua :o)