Tänäänkään ei mitään kovin erikoista tehty, mutta ei noin pikkuisen kanssa oikein kauheasti voikaan, kun tarvii ehtiä nukkumaankin tarpeeksi ;oD

Pyrin jättämään Rokin yksin kotiin, jotta se saa nukkua kunnolla. Se näet pakkaa seuraamaan mua ja Pippaa koko aika. Ja Pipan hermojen takia on koti ollut taas jaettuna kahteen. Ja taas oltiin Pipan kanssa tyttöjen lenkillä eli ensin agikentällä, jossa muutama kontakti, hyppytekniikkaa ja twistiyritys. Tottelevaisuuspuolella kaukkareita, eteenmenoa, seuraamista (harmi, että naksutin kotona, pitäs alkaa naksuttaa rivakat perusasennot), luoksetuloa, vapaahyppy, kierrosta pysäyksiä. Hyvin meni :o)

Pipan sulaminen alkaa vähitellen tapahtua :o) Ei Pip pysty enää kauan vastustamaan tuollaista jumalointia ;o) Rokki on ihan intona Pippaan, yrittää hirveästi päästä suosioon, haluaa seurata kaikessa. Pip murisee edelleen jonkin verran, mutta nyt homma toimii silti jollain tapaa. Pippa ei suvaitse huonoa käytöstä, joten jos ulkona Rokki koittaa haastaa leikkiin sanomalla räyh räyh, vastaa Pippa niin ison RÄYH, että ilmavirta melkein kaataa pienen koirusen.

Päivän juttu oli imuri. Vaarallinen! Rokki järkyttyi jo sellaisen kojeen ottamisesta pois kaapista. Sylissä kerättiin rohkeutta. Koje saatiin jo käynnistettyäkin, mutta sitten tarvi taas kerätä rohkeutta. Hiukan sain imuroituakin jo. Pistin kalkkunaleikkeen pikkupaloja "jäljelksi" kulkemaan likelle imuria. Jännitti, mutta ahneus voitti :o) Ulos kun mentiin, mentiin kojeen vieritse ja syötiin koko ajan herkkua. Yhden ruuan Rokki nautti (lue: ahmi) imurin vieressä ja sen jälkeen ei hiljainen imuri oo enää ollut vaarallinen :o) Imuri olkoot nyt olkkarissa näytillä (ei johdon päässä), kun kerran en jätä pikkusta niin yksin kotiin, että sen tuhoaisi. Ja meinataan usein imuroida pari minuuttia, niin homma alkaa sujua. Pippa ei ainakaan helpota tilannetta, seh'än on tosi kiihtynyt imurista ja ehkä purisi sitä, jos en katsoisi tiukalla silmällä.

Toinen harjoittelu oli autoilu. Mentiin metsälle ja palattiin sieltä autolla, yhteensä noin vartti. Pip kartanlukijana ja Rokki takapenkillä turvavöissä. Poju alkoi suht heti nukkua siellä eikä sanonut sanaakaan. Hieno homma!

Taas ollaan tietty harjoiteltu katsekontaktia ja luoksetuloa. Ruokakuppia edeltävä katsekontakti on vaikea, ensin on pakko koittaa saada ruoka hyppimällä, mutta sitten muistuu mieleen, että pitikin katsoa. Metsällä meillä oli pilli mukana, ja Rokki tuli hienosti perässä, kun Pipan sillä kutsuin luo pariin kertaan.

Rokille sovittiin tapaaminen ison porokoiran Jallan kanssa :o) Pojat näkevät lauantaina ja toivottavasti tulevat hyviksi kavereiksi :o)