Perinteiseen tapaan aloitettiin valmistautuminen kisaan heti aamulla eli pieni väsytys Pipalle jäljestämisen muodossa :o) Turkua kohti lähdettiin ajamaan yhden aikoihin.

Tuomarina toimi Katariina Virkkala, ja hän oli tehnyt kaksi varsin erilaista agirataa.

Eka rata oli helppo, siinä ei ollut mielestäni mitään kovin vaikeita kohtia tai ansoja. Homman nimi oli siis pysyminen koiran vauhdissa :o) Pippa teki hienoa työtä, meni just niinku sitä ohjasin :oD Sain meen (TSAU:n kisain) edellisistä radoista kommenttia, että kannattaisi pysäyttää kunnolla kontakteilla, ja tänään tein niin. Pippa Teki tosi hallitut hienot kontaktit ja raaski hyvin odottaa. Niihin kyllä paloi vähä aikaa, mutta hällä väliä ;oD Virheitä ei tullut ensinkään, ja aika riitti neljänteen sijaan. Alitettiin ihanneaika 11,58 sekalla. Kolmas sija oli puolentoista sekan päässä. Hyvä rata, vaikka se oli suotuisa nopeammille koirille.

Toinen rata ei ollut kiitämistä vaan tarkempaa ohjaamista. Ihanan kinkkisiä kohtia ;oD Pippa teki taas hienoa jälkeä!! Mää tein mokan. Vaikka viime harkoissa huomasin, että en saa vedättää ennen keppejä, niin tein sen, ja Pip ajautui mun luo eikä kepeille. Muutamia turha kaarteita tuli, mutta homma oli suht hallinnassa. Tai tais joku olla kerran aikas pahasti nopian koirun tiellä A:n edessä, mut onneks kerkis alta pois ;o) Tulos oli keppikiellon takia vitonen. Ihanneaika alitettiin 3,37 sekunnilla. Radan jälkeen kävin sanomassa tuomarille, että tokarata loistava, sopivan haasteellinen, ja kysyin, löytyykö hänen ratojaan netistä. Eipä löydy, mutta hänen taskustaan löytyi yks ratapiirros, ja taidetaan tehdä sitä huomisen harkoissa ;o)

Tuula kuvas ekan radan ja joku ystävällinen ihminen katsomosta kuvas toisen. Toivottavasti saan laitettua ne jossain välissä verkkoalbumiin. Kisareissulla siis oltiin Tuulan ja lagottojensa kanssa. Kierreltiin hallin viereisessä metsässä ja haastateltiin Helsitar-firman ihmistä, jos vaikka saatas hankittua kesäks kepeämmät treeniliivit. Kokeilin yhtä, ja sopevalta tuntui. Haaveilen brodeerauttavani liivin selkään hyppäävän Pipan profiilin :o)