Ilma oli tosi kylmä ja maneesi tuntui ulkoilmaa melkein vielä kylmemmältä. Koira oli kuuma ;oD Hienosti se rauhoitti kiihkeää kisafiilistään ottaessa vielä lähtöä odoteltaessa herkuteltavaksi ihania mehujäätyyppisesti jäätyneitä hevonkakkaroita :o)

Pippa todisti hyppyratataitavuutensa toistamisen ;o) Se oli nopein kaikista 22 koirasta eikä tehnyt ensinkään virheitä, nollavoitto!! Odotin Vuoriselta suht kilttiä rataa, mutta sairastumisen takia meidät tuomaroikin Johanna Nyberg. Rata oli haastava, muutava kohta mitä tosissaan sai miettiä ;o) Pippa oli tosi nopea, mutta kuunteli hienosti ja onnistuin kohtuullisen hyvin kauko-ohjauksessa. Toki tuli taas hiukan epätaloudellisia kaarteita ja oma kunto ei meinannut kestää. Huohotin ehkä kymmenen minuuttia vielä suorituksen jälkeen. Ennen viimeistä aitaa Pip valssasi, kun kysyi seuraavaa estettä. Rata alkoi valitettavan huonosti. Menin edelle, aidan, renkaan ja aidan taa kutsumaan Pippuria. Se pirulainen nosti persaukset ja liikkui pari askelta ja annoin sen tulla radalle :o( Kuin voikin ihminen olla kisajännityksessään täysin ilman aivotoimintaa!!!! Nyt pitää alkaa supertarkka linja, ku nopean varastajan ei oo mitään järkeä yrittää hallittua rataa.

Toisella radalla en jättänyt Pippaa niin kauaksi ja tarkasti varmistin se odottavan lähtökehotusta. Toisena esteenä oli puomi ja se sujui upeasti. "Tassu" ja etutassut kontaktille, vilkaisulla lupa "puomi" ja jatkoi kauhiaa vauhtia alastulolle ;o) Loistokoikku!! Joskus vielä, kun opittas tekemään nuo kontaktit aavistuksen nopeammin. Tätäkään rataa ei tuomaroinut Vuorinen vaan Anne Savioja. Saviojan kanssahan meillä oli pitkä yhteinen hyllyhistoria: hyllytettiin useampikin rata ykkösissä ja kerran Turussa hän teki bortsunsa kanssa hyllyn ja me Pipan kanssa perässä. Rata oli tällä kertaa sopivan kinkkinen ja tunnistin kohdat, jonka tapaisista ei aiemmin selvitty. Eka tulos tältä tuomarilta, yks rima tippui eli vitonen tuli ;o) Oon aikas tyytyväinen rataan, en jäänyt missään kohtaa liikaa uneksimaan enkä ollut pahasti karvanassin tiellä. Sijoitus oli kait viides. En välitä sijoituksista, taistelen omia virheitä vastaan ja tavoite on rata, jolla Pipan ei tarttis äyskiä mulle, että ohjaa selvemmin ;o) Hillittömän vaikea tavoite, mutta siihen pyritään tai siis Pip yrittää koulia mua siihen :o)

Tamskilta saatiin hyppärivoiton palkinnoksi sievä ruusuke, starttilahjakortti, karkkia, muonaa (jonka Lena osti patukalla) ja Arabian kokkivuoka. Agiliitoa jatkamme kisamielessä seuraavan kerran Turuus 10.3.