Eilen sunnuntaina sekä tänään oli ihana aurinkoinen sää. Tarkoittaapi, että pitää nauttia metsällä oikein kunnolla. Rokki on ylennsä päässyt ensin pikku kävelylle ja Pippa sitten. Näin penikka nukkuu sikeää unta, ja me päästään Pipsin kanssa näppärästi ekan kävelyn jälkeen agiesteille eikä Rokin tuu näin edes haukahdettua, että tahtois mukaan. Roksutin kanssa mää yleensä hiukan koitan karkuun. Tänään onnistuin menemään polun viereen puun taakse sen huomaamatta ja pikkusen sälli pelästyi jääneensä yksin. Muutaman sekunnin annoin pentusen olla huolissaan ennen kuin huusin sen nimeä. Se on itse alkanut pitää kontaktia hiukkasen paremmin :o) Ja mulla on hyvää herkkunamia mukana. Mentiin hiekkakuopan vieritse ja ekan kerran alkoi Rokki yksikseen juoksennella reunaa ylös alas, ja ääntäkin riitti :o) Ikävä juttu oli, että kuulemma eka käärme oli noilla ihanilla aurinkoisilla hiekkakuopan reunamilla nähty :o/

Reenattu on Roksun kanssa samoja kuin aiemmin. Istumista, maahanmenoa, kontaktia, kosketuskeppiä. Pelataan Dog Brickiä. Ja tärkeitä juttuja ovat tietysti  maltti, odottaminen (vaikkapa jos Pip ensin tassun  pyyhkimisessä), rauhoittuminen.

Pipsunen on päässyt agikentälle, jipii. Puomi ja A hienot! Naksuttelin taas aikalai ylösmenon 2 on 2 off. Mää opettelen hypyn jälkeen haltuunoton ajoitusta. Pistin rimat tosi korkealle, niin pitää ihan tosi tarkasti ajoittaa. Keppikulmia, menee hyvin, jos annan rauhallisen selvän ohjeistuksen, huitasemalla sain aikaan pari väärää aloitusta. Hyppytekniikkapomppimisessa Pipalta ei ykskään rima tippunut ;o) Kunpa tulis pian kesä ja saatas varsinaiset esteet käyttöön, nyt ollaan sellaisilla vanhoilla huonokuntoisilla.

Eilen siivosin, paha-minä siis purautin matot sunnuntaina takapihalla ja luuttusin. Makkaria luututessa oli häkkejä olevinaan niin pal, että päätin koklata, meneekö vanhempi metallihäkki autoon. Mahtui ja siellä se nyt on. Rokilla on siellä tosi hyvin tilaa, ja mun pitää katsoa vanha lakana peiteeksi häkin päälle, että paikkaa voi pitää rauhallisena pesänä. Ajaessa tosin ei voi pitää, ettei näkyvyys kärsi. Boksi taisi olla vähän pieni, sillä poikuli menee isompaan vielä innokkaammin :o)

Loppukaneetiksi illan kiva leikkitapaaminen. Palattiin Rokin kanssa kävelyltä ja piti olla Pipan vuoro. Näin Pian tulevan Usvan kanssa. Usva on Rokkia neljä päivää vanhempi ja rodultaan sakemanni. Heille sopi hetken leikki, hieno juttu :o) Rokki ja Usva juoksentelivat ja painiskelivat. Kivaa oli, kerran meinas tulla kärhämää, mutta herrasmies antoi periksi. Hienosti näytti sen rauhoittumalla ja pienin elein, ja uus leikki alkoi hetken päästä :o) Hölmöä, mutta oon tyytyväinen tuollaisesta "alistumisesta", ehkä me tullaan toimeen valittujen koirusten kanssa vielä pitkään :o) Pelottava iso sakemanni (kuulemma aggressiivinen) oli kentällä, joten pentuset saivat leikkiä metsän reunan suojissa. Siinä oli ihanan pehmoisia tuoreita  männyn oksia, jo koska Rokin leikkiin kuuluu kovaääniset hyppäykset selälleen, on turkissa hienoinen pihkan haisu ;oD

Huomenna ei olekaan pikkuliinin ohjelmassa metsää vaan kaupunkia. Lähdetään käväisemään Helsingissä. Mahtaako pienen metsänpojan pää mennä sekaisin :o)