Maanantaina piti mennä Roksunterin kanssa tva:n harkkoihin, jotka olis nyt likempänä eli Friitalassa. Mutta mutta käytiin lenkillä ennen lähtöä ja koiranpojan vatsa kovin löysällä, ni pakko jättää taas kerran väliin.

Tiistaiaamuna vatsa oli jo normaali, joten kävin kotimatkalla tallomassa koirille jäljet Eurantien varteen. Pipalle puolisen kilsaa kosteaan varpuiseen metsään, Rokille parisensataa metriä osin varpuiseen osin hyvinkin niukkaaluskasvilliseen mäntymetsään. Kummallekin tiputin kuus keppiä ja vanhennus kaks tuntia. Lungta ei metsässä ollut, mutta pankin mittari näytti -1, kun ajettiin metsälle. Pippa ajoi ensin omansa, ja se menikin hyvin. :oD Janalta pyysin nassikan takas, ku niin vääntyi, mutta tokalähetys todella kaunis. :o) Hillittömän tarkasti Pip ei tällä kertaa jäljestänyt, mutta koko aika pysyttiin jäljellä ja kepit nousivat hienosti. En muistanut mistä Rokin jälki lähti, siispä suunnilleen kohdille, niin tarkka nenä löysi heti. ;oD Tyyli Pippaa paljon rauhallisempi, tarkasti jälesti poronpoika. Nyt ei tullut jäljeltä poistumista ja pomppuhyppyä laisinkaan. ;o) Vaikeampi varvuton osa meni varmantuntuisesti ja kaikki kepit nousivat hienosti. Kummankin koiran palkka oli saada joka kepin luovutuksen jälkeen pienestä tiiviökipasta namppaa, joko nappula+tunaa tai nappula+kinkkua. ;oP Yllättäin palautukset melkoisen rivakoita. ;oP

Jälki oli kivaa, mutta sen jälkeen loppuviikko ollut vähän ankeaa. Kahtena päivänä Pip on oksuttanut keltaiset matolle ja Rokin vatsa suht koko aika tosi löysällä. Pip on saanut ruokaa ja Rok jotain minimaalista. Biobakia ja b-vitskua kuluu. Tänään perjantaina vaikuttas nyt hiukan rauhoittuneen. Mietin syytä tähän oireiluun ja epäilen, ettei muona sovi. Ovat syöneet mun mielestä normaalisti, ei hillittömästi puruluita eikä tavallista enempää metsästä hevonkakkaraa, ei mitään uutta. Pipan kasvattaja kysyi, että onko muonasäkki vaihtunut, ja nyt kun ajattelee, alkoi Rokin jokaviikkoiset mahaprobleemit tän nykyisen säkin aloittamisen aikoihin. Porosella on aina ollut vähän herkkä maha, mut ei me tälleen voida jatkaa. Jatketaan Happy Dogia viikko tai pari, mut sit annataan periks, jos ei tilanne parane. Olin jo tilannut uudet säkitkin, mut peruin ne. Nyt oon arponut, olisko uus muona ehkä Golden Eagle vai mikä.