Sovittiin Tuulan ja koirujensa kanssa tärät aamukymeneksi Kauvatsalle. En tiennyt paikkaa, mutta just ennen mua paikalle tuli Tuulan auto, ni ei tarvinnut epäillä mitään. Mentiin mahdolliselle jälkireenialueelle katsastamaan paikkoja. :o) Pippa sai olla vapaana ja sen kyllä huomas parinkymmenen sekunnin jälkeen. ;o) Typykkä meni heti ottamaan turpeisesta ojasta kauneshoitoja ja nousi sieltä sellaisena, että tassujen valkoisista merkeistä tietoakaan. ;o) Ja haisu oli todella maanläheinen! Aika isoja ojia alueella oli ja aluksi näytti vaikeakulkuiselta, mutta tarkemmin katsoessa aikas hyvä paikka sittenkin!

Tunnin ajan käveltiin. Rokki oli hihnassa eikä tainnut saada  riistan hajuja järkevästä käytöksestä päätellen. :o) Se on silloin tällöin mulla hetken auki, mutta noin vieraassa paikassa ei mitään riskejä otettu. Kävelyn perään hakemaan eväät autolta, missä Pippa huomautti Leksulle, että meen auton likelle ei oo tulemista. Poikaraasu oli ihan kauhuissaan, ku sen suuri rakkaus Pip tuollainen pelottava oli. Tehtiin tuli kodalle ja nautiskeltiin turhan iso määrä makkaraa ja karvahousuille siankorvaa.

Ollaan tehty päivittäin melko pitkiäkin kävelyitä ja Pippa on saanut olla mukana eikä tassu onneksi oo yhtään kipeytynyt. :o) Tänään mennään vielä illalla uusiksi, mutta nyt saa flik varmuuden vuoks jäädä kotio, ja Roku yksin lähtee mun kanssa. Muutaman kerran Pippa on jahdannut (ennen ku oon ehtinyt keskyttää) Rokkia tai Leksua, mutta ei oo nuljahtanut nivel ja mennyt araksi. Ehkä loppukesällä  jo uskallan antaa koirujen juosta yhdessä. Pian kaks kuukautta tassu on ollut kunnossa. :o)