Rokin hampaat on jo niin kunnossa, että päätin pitää tänään luupäivän. Aamulla piimää ja puolen päivän jälkeen annoin koiksusille naudan jalkaluun palat. Tää oli nyt Rokin toka luu, ja mua hiukan hermostutti, sehän viimeks murisi mulle.

Eristin taas koikulat eri puolille aitaa. Pip sai ensin omansa ja alkoi nautiskella. Sitten laitettiin Rokin luu ruokaliinapyyheliinalle. Hienosti nassi jaksoi odottaa lupaa. Sitten sama ku viimeks, luu koko suun otteeseen ja korvat pitkin päätä ja ois pitänyt lähteä muualle syömään. En päästänyt pois pyyheeltä, yritti muutaman kerran. Otin sormella luusta ydintä ja pistin pyyheeelle, mistä Rokki maistoi ja totes niin hyväks, että saihan siinä pyyhkeellä sittenkin syötyä :o) Rokki ei sanonut mitän, koitti vaan mennä mualle syömään. Pienen hetken päästä aloin häiriön. Sanoin hyvissä ajoin, että ompas hyvännäköinen herkkuluu, menin viereen ja annoin nakkia. Tälleen pari kertaa. Seuraavat kerrat silitin luuta ihan pienesti kehuen ja annoin nakin palan. Ja taas seuraavilla vaikeutus eli nyt käänsin luun. En ottanut luuta missään välissä pois, ja nakin se sai nopeasti. Hiukan levottomasti alkoi pojun häntä heilua, mutta se oli oikein ystävällinen ja luottavainen eikä pienen pientä murinaa, jipiii!!!! Jätin häiriömäärän suht pieneksi, koska meni niin hyvin. Olin keittiössä tekemässä jotain, kun Roks tuli puskemaan polvitaipeeseen. Menin alas, se shuuteli luunhajuisesti, selvästi siis sanoi kiitos ja luun olevan hyvää, suloinen hurmuri :o)

Päätettiin Rokin olevan jo iso mies. Käytiin eläinkaupassa, ja ostinkin L-kokoisen miesten kongin enkä poikien M-kokoista :o) Pippa on alkanut usein leikkiä Rokin kanssa metsälenkeillä, upeaa. Hauskin paikka on yks suomaisella alueella oleva polku, jonka ympärillä on pal suopursuja. Ne on niin korkeita, että koikut hyppii korkealle ihan ku antiloopit :o) Yhtenä päivänä tuolle alueelle mennessä Rokki sai melkoisen "päänahan". Sen harrastushan on lintubongaus. Katoin ihmeissäni ajettaessa metsätietä, että voiko se lintu olla palokärki. En uskonut niin harvinaisen sattuvan meen kohdalle, mutta lintu meni oksalle ja se oli se: musta tikka punaisin merkein. Vilkaisin heti takapenkille, ja että osas pienellä pojalla olla tarkkaavainen ilme lintua seuratessa! ;oD