Lauantaina oltiin TSAUn agikisoissa Liedossa. Onneksi sää oli nyt hiukan lämpimämpi eli aavistuksen plussan puolella. Tuomari Markku Vuorinen oli tehnyt ihan kohtuullisen näköiset radat, siis ihan mahdolliset jopa mun ohjata :o)

Ensin oli hyppäri ja meen yhteistyö sujui upeasti ;oD Ei ensinkään virheitä ja aikakin nollittajista nopein, noin yhdeksän sekuntia elle ihanneajan!! Pipan kisakirjaan siis kirjoitettiin neljäs rivi ;oD Kauheasti en osaa kommentoida rataa, sain ohjattua suunnitelmani mukaan ja Pippuri kuunteli loistavasti. Aika vauhtia tuli itekkin juostua, kun huohotin varmaan viis minuuttia radan loppumisen jälkeen :o) Palkinnoksi saatiin starttilahjakortti TSAUn kisoihin eli pakko mennä uusiks sinne viilettämään, mahdollisesti 10.3. Pokaali, ruusuke ja namia saatiin kans. Kakkoseks tuli tokomestarikoira (mm:issä tais olla kakkonen) tending-bortsu Jatsi ja Lentsu Välimäki. Pip taisi olla alle sekunnin nopeampi ja Jatsin meno näytti hirvittävän nopealta.

Sitten oli vuorossa agirata ja mukana kaikki kolme kontaktiestettä. Rata oli hyvin saman tyylinen. Pahaksi kohdaksi tiesinkin sen, minkä pilasin eli puomin jälkeen kepit. En osannut lähettää selkeästi ja kielto tai vitonen tuli. Ilmeisesti humaltuneena edellisen radan menestyksestä mentiin loppusuoraa kovalla vauhdilla enkä ensinkään tajunnut jarruttaa Pippaa keinulle :o( Lentokeinu, pelästyin ja rääkäisin. Sen jälkeen kävelin vaan maaliin, näytin Pipalle tien loppuun ja sille tuli vielä parit virheet. Aika oli silti miinusmerkkinen. Tuomari taputti jokaisen päästyä maaliin, ja näytti ihan ku olis pelästynyt mun karjaisua keinulla. Pään kääntäminen poispäin ja alas hyvin pienieleiset taputukset oli ku suoraan koirien rauhoittavia eleitä kuvaavasta kirjasta ;o) Ajatteli, että toi hullu akka suuttuu, jos kunnolla taputtaa :o)

Radat löytyy netistä. Mette Vainio oli kuvannut ne. Reunimmaisissa videoissa on Pip. Löytyvät tuolta.