Aamupäivällä ennen töihin lähtöä menin lähimetsään tekemään pari jäljenpätkää tarkoituksena harkata janaa. Ensimmäinen meni hienosti :o) Lähetin pikkusen väärästä kohtaa noin 15 metriä jäljeltä, mutta upea suora eteneminen kuonostin maassa, hieno jäljen poimiminen ja hyvää jäljestystä. Pippa söi namit ja nosti kepin hyvin. Olis pitänyt jättää siihen, ku sju noin hienosti. Siirryttiin toisen jäljen alkikohdille, nassi hiukan kuumeni ja alkoi kitistä. Kuudennella lähetyksellä sain sen menemään suoraan, jäljesti tarkasti, ei jättänyt nameja, mutta lopussa herpaantui ja huitasi kepin ohi, pienen häsläämisen jälkeen huomasi kepin. Oliskohan pitänyt tehdä loppuun  vielä jokin onnistunut hommeli, en tiiä.

Tuollaisia pätkiä ei kyllä voi tehdä näin lähekkäin, vaan pitää lähteä kauemmaks ja siirtyä autolla lyhytkin matka, niin koiksusen hermot kestävät paremmin. Pipan häslä luonteenlaatu vaatii pienen rauhoittumisen tuohon väliin, ei ollut lainkaan reilu tänpäiväinen hommeli. Jos ei lunta tuu, niin jatkamme nenätöitä ;oD

Meillä oli alkuillasta Onnin kanssa perinteiset tiistaitreffit, tehtiin tunnin kävely ja nyt alkaa Pippa huomata, kuinka mukava juoksentelukamu Onni on. Ne juoksi aikalai, ja Onni on tajunnut Pipalla olevan aika ruma ärisevä leikkiääni, ei enää välitä siitä. Tosi kivaa!!