Tänään oltiin laiskamatosia. :o) Laatikkoreeniä ei olleskaan. Kävelytkin oli lyhyehköjä kuumuuden takia. Luut koiskut sentään saivat rouskutettaviksi.

Lenkitin Pipan uiden, mutta sekin jäi aika niukaksi. Joen vesi on superalhaalla, minkä takia vesi on ku kuralammikossa ja rantakin oli ilettävä. Ja ihan ku siellä olis ollut normia enempi virtausta. Pippaa kitisytti ja mua ärsytti, ni tän kesän viimeinen uinti oli ruppanen vartti. Ja läheisillä rannoilla on jo sinilevävaroitukset, mitä tosin tuolla vanhainkodin veneenlaskupaikalla ei onneks näkynyt.

Rokin laatuaika oli mun vetämät hyppyharkat Hossussa. Porostaja joutui väliajat odottelemaan kuumassa autossa (oon satavarma, että kyy tikkais kii, jos jättäsin puuhun kii), mutta silti se oli tosi innokas. :o) "Okseri" hienosti, viiden hypyn jumppasarja muuten hyvin, mut itsevarma äijä hyppäs kaks vikaa yhdellä loikalla ja taipumishyppely hyvin, kunhan tilkitsin muutamat suorat reitit namppalautaselle. ;o) Koiria oli yhtees kuus, joten kivat pienet harkkaset pidettiin. :o)