Vietettiin koirusten kanssa kolme päivää ja kaksi yötä Porissa mun veljen luona. Pippa ja Rokki olivat suurimman osan ajasta kodinhoitohuoneessa silleen, että kuitenkin näkivät muut, sillä veljen pojat hiukan jännittävät koiria. Kun koiruset olivat koko talossa vapaana, käyttäytyivät ne oikein  fiksusti. Rokkia tuo vierailu vähän stressasi tai sitten sillä oli muuten van maha kipeä. Aluksi se makoili tyytyväisenä omissa oloissaan, mutta yhden ulkoilun jälkeen (jolla sen vatsa melkoisen löysällä) alkoi se istua tököttää paikallaan, näytti siltä ettei hyvä olo eikä löytänyt makuuasentoa, raasu oli onnettoman näköinen. Ei se kummiskaan läähättänyt tai mitään sellaista nähtävää stressaamista harrastellut. Pippa olisi kovasti tahtonut päästä vapauteen pois kodinhoitohuoneesta, mutta kivasti silti alistui kohtaloonsa. :o)

Koiruset eivät nähneet pukkia laisinkaan. Pippa sai kerran niin rajun kohtauksen pelästyttyään pukkia, että oltiin ulkona kävelyllä pukin käydessä. Kuononaamat saivat koko aaton iltaruuan erilaisista pahvikoteloista ja vessapaperihylsyistä. Pippa on loistava niitten repimisessä, ja toki Rokkikin pääsi hommasta pian jyvälle ja intoontui sekin. :oD Pupulaiset saivat lahjaksi puruluita, sian saparoita ja korvia sekä nameja.

Joulun ulkoilu oli vähän niukkaa. Käytiin tekemässä tunnin kävelyt kumikujalla, missä nassit saivat juosta vapaina metsässä. Sen lisäksi hihnassa muutamia lyhyitä kävelyitä joka päivä.

Mun joulu oli karmeaa syöpöttelyä. :o/ Tänään piti mennä Tuulan ja lagottjen kanssa reipas lenkki, mutta ei vaan pystynyt, ehkä huomenna. :o) Rokki otti turhan paljon etumatkaa tuolla lenkillä, hiukan niukensi sitä oltuaasn hetken hihnassa, mutta hajuja ja mielenkiintoisia asioita riittää ihan liikaa.

Treenailtu ollaan aikas niukasti, koska jouluna Rokilla stressi/ huono olo eikä namit maistuneet ihan normisti. Nyt kotona ollaan treenattu pääasiassa sitä, että kuonopanta on kiva juttu. :oD Kumpikaan ei kertakaan koittanut raapia riimua pois, kun kuljin muonamittakuppi kädessä, koira hihnassa ja kuonopannassa. Kuljettiin siis sisällä kotona ja annoin koko iltasapuskan tälleen kädestä. Ulkona on myös pienesti kävelty kuonopannassa. Rokin kuonoa alkaa kutittaa sen jälkeen, kun riimu on poistettu, ehkäpä sihen tottuu. :o)

Uskomatonta, huomenna pikkumies täyttää kokonaisen yhden vuoden! Mitäköhän kivaa tekemistä keksin sille lahjaksi. ;oD