Mulla oli poikkeuksellisesti tänään lauantaina työpäivä, ja siks missattiin omat agiharkat. Meen porukalla on reenit vain kaks kertaa kuussa, joten varsin harmillista. Siispä pelkästään omaa harkkailua Pipsuliinin kanssa.

Tein ison mutkan kotimatkalla ja kävin talloomassa jäljen Voitoistentien varteen. Pituus oli tällä kertaa pikkusen päälle puol kilsaa, vanhennus kolmisen varttia ja kepukoita tiputtelin kymmenen. Yhtään terävää kulmaa en tehnyt, kaks suoraa kulmaa siellä oli. Tuuli oli melko kova, siks mieluummin loivia kaarteita. Janalla Pip lähti kivasti, mut viitisen metrin päässä käänsi suunnan, pyysin takaisin. Toisella lähetyksellä eteni hienosti haistaen päälle 15 metriä ja otti jäljen hyvin. Se jäljesti ihan hyvin, kulmat oli vaikeammat ku muissa viimeaikaisissa jäljissä, mut Pippa selvitti ne. Kakkoskeppiä en tajua: nassi jäljesti lähes sen päältä, mut ei reagoinut siihen. Muut yhdeksän hienosti. Leikittiin hiukan kepeillä, jos se vaikka tekis ne vielä mukavammiksi, palkkanamina oli tällä kertaa nakkia. Harmi, etten osaa arvioida kunnolla jälkien pituuksia, veikkaan vaan. Pip selvästi väsyi pikkusen loppua kohti ja haistotyö ei siitä huonontunut, saattoi hiukan ehkä parantua. Tarttis alkaa tehdä jäljet tarkemmin suunnitellen ja käyttää kompassia, ni uskaltas paremmin tehdä pidempiäkin.

Jäljen jälkeen siirryttiin Hossuun ja taas tylsästi puomille. Naksuttelin ja annoin namia, tosi innolla Pip teki taas. Alasmeno alkaa näyttää jo pikkusen paremmalta, joten mun tarvii olla tarkkana ja hillitä hölmöyteni :o) Naksuttelin ylösmenoa ja myös alastuloa, useamman kerran panin alastulolle patun. Kummastakin suunnasta tehtiin kepit 90 asteesta, jesh, kuin taiturikoikkunen mulla on ;oD A:lla tehtiin muutamia toistoja, siinä Pip jarrutteli ennen alastuloa, jarru alkoi jo harjalta. Naksutusta siis kehiin ja alkoi pupunen tulla jo alaskin. Viimeks yhdistettiin A, hyppy ja puomi, hienot kontaktit ja loppuun raisu leikki patulla ;o)