Maanantai oli vielä yllättävän lämmin päivä, ja saamattomuus jatkui. Hain esille koirujen naksuttimet, mutta ei ollutkaan sellaista nappulaa tai muuta, mitä ois voinut käyttää. Roks pakkaa nirsoilemaan Masteryn kanssa, ni en viitsi pilata intoa naksuun. Muutama litra sitä napuskaa jälellä, ni sit testataan, maistuuko Happy Dog.

Tiistaiaamuna oltiin serkun kanssa mattopyykillä, ja harmittaa, etten ottanut koikkuja mukaan. Oltiin puoltoista tuntia kaksin ja Pip ois nauttinut kierrellessään paikkoja. Luulen, et yks matto vois vielä olla likainen, mut en löydä sitä mistään. ;o) Illalla nähtiin pitkästä aikaa vanhan kaverin kanssa, oltiin kävelyllä. Sen jälkeen koirat saivat pikaisesti tutustua kaverin tyttäreen, fiksua käytöstä kummaltakin karvanassilta. :o)

Tänään keskiviikkona alkoi Romppasen uusi kurssi AgilitynLumossa. Pippa pääsi lähimetsässä tokoilemaan vähäksi aikaa ennen ku jäi kotiin tirsailemaan. Mahtihieno ilme aussikalla. :o) Seuraamisessa hiukan painoi jalkaa, muuten upeaa. Luoksetulot vauhdikkaita. Kierrot ja pysäykset hyvät. Kaukkareissa tällä kertaa vain ensimmäinen ja sit palkka. Jätöissä ei mitään huomautettavaa. Testasin aamulla kummankin koiran kanssa pikanaksutuksia ja palkkana masteryä, vähän heikosti meni Rokilta alas, mut innolla oli mukana.

Rokki oli agilityssä mahtihieno porostaja. Se kitisi malttamattomana kevythäkissään. Kentällä se oli kiihkeä ja korvat pystyssä oikea ilme koirannaamallaan. :oD Radassa oli meille ihan riittävästi haastetta, ja mää unohdin radan tosi monta kertaa, ku olin niin onnessani. Roks kesti jopa mun virheet ja silti vaan jatkoi reippaasti. :o) Palkkana limapallo ja A-luokan makkaraa. Lopuksi tehtiin keinutoistoja. Ekalla kertaa Pomppumies meinasi, että ei taideta tehdä. Se oli hihnassa ja pienellä kehotuksella meni. Ekalla ei laskettu yhtään, vaan nostin pojun alas. Seuraavat neljä kertaa laskettiin pikkusen verran joka kerralla hiukan enempi. Olisko vikalla laskenut noin 30 senttiä ennen pois nostoa. Ronspu haukkui kiihkeänä keinua tehtäessä. :o) Oon niiiiin tyytyväinen. ;oD))) Päivällä oli vielä varsin hiostava ilma, mutta illemmalla jo kivan viileä. Oliskohan se yks tekijä porostimen henkiin heräämisessä. :o)

Ostettiin Terolta muonasäkki, HappyDog AdultMedium. Näin syksyn ekan jakson lukkarin ja veikkaan, että en kunnolla ehdi kokkailemaan koirille puuroa. Testataan siis tuota napuskaa. Ja voi sitä ilontanssia, kun kannoin säkin sisälle kotiin. :oP