Perjantaina tein Rokille reilun 30 askeleen jäljen. Se meni yllättävän hyvin, toki tuollaki matkalla se kerkisi kiirehtimään ja poukkaamaan sivulle, mutta pääosin rauhallista.

Lauantaina ja sunnuntaina olin grillailemassa serkulla. Lauantaina kumpikin koikku mukana ja turhaa hötkyilyä. Sunnuntaina Pippa oli aamulla Ninjan kanssa leikkimässä, joten sai jäädä kotiin nukkumaan ja Rokki tuli serkun luo kyläilemään. Pentunen oli varsin rauhallinen, makoili ja nautti olostaan. Toki sen piti kaivaa kukkamaata ja tappaa keppejä, mutta rauhoittui silti kivasti.

Pippa oli ekan kerran uimassa Paneliassa Ninjan kanssa ja ja kerran se jälkeen Kokemäenjoessa vesihiihtäjäin majan vieressä. Rokki oli joella mukana. Se haukkui ihan hillittömästi, eikä uskaltanut mennä kuin vatsaa myöten. mahtaa olla kova ääni, kun me Pipan kanssa lähdetään uimaan ja Roks miettii, mitä tehdä :o)

Rokin maha on taas "epäkunnossa". Annan ripulilääkettä ja pidän ilman ruokaa. Syynä taitaa olla ihanan maukas takapihalta löytynyt talven ajan mullan alla muhinut luu sekä kuumuus. Kunhan masu kuntoutuu, taidan antaa kunnon kuurin maitohappobaketeeria maanantaimahalle.

Loppuun mainita, että laitin Rokin näytelmäilmon lähetyskuntoon, Köyliö 14.9. ja Pipan jälkikokeen 14.6. tiedot lähetin sähköpostilla.