eli korvatulehdus.

jonkin aikaa oon seuraillut Pipan oikeaa korvaa. Olen puhdistellut silloin tällöin ja jonkin kerran miettinyt, punoittaako aavistuksen ja taisi se olla jonain päivänä vähän roikoksissakin. Vilkaisen aamuin illoin, miltä näyttää, jos epäilyttävää.

Tiistraiaamuna unohdin katsoa pupsin korva. Illalla hakuharkoista palatessa tajusin näet Pipan pitävän päätä kenossa. Korva punotti selvästi ja syhyikin hiukan. Pip vaikutti onnettomalta ja korva aralta, kun katsoin. Tänään aamulla korva pikkusen punaisempi ja erittikin jotain. Sain ajan eläinlääkärille kello kahden jälkeen. Paneliassa Sipilä tutki korvan, Pippa ihan kitisi, kun korvalamppu satutti arkaa korvaa. Mutta myönnettävä on, että on plikassa ainesta näyttelijäksikin, ei oikeasti voi niin pal sattua. Diagnoosi otitis externa eli ulkokorvan tulehdus.

Lääkäri puhdisti korvan, onneks näin miten se tehdään. Ite oon laittanut puhdistetta ihan liian vähän. Antibioottia, kortisonia ja jotain muutakin sisältäviä korvatippoja laitetaan nyt kymmenen päivää. Doping-varoaika seitsemän vuorokautta eli ei päästä Rauman agikisoihin :o/ Mun laskujen mukaan seuraavana päivänä olis päässyt. Sinä päivänä oli tarkoitus osallistua Synnin kokeen jälkiykköseen, mutta jää nyt sekin. Helle väsyttänyt liikaa, ei harjoiteltu. Ja nyt en raaski kiusata vinossa päätään pitävää pientä tyttöä. Se on normaalia väsyneempi ja vaisumpi. Toivottavasti sää viilenee, ni sairaslomailtuaan jonkin aikaa jaksetaan ehkä alkaa jäljestää aktiivisemmin. Kisahaave siis ens kesään.

Loppukaneetiks punnitustulos. Pippa sai käydä eläinlääkärin vaa'alla, joka antoi massaks 20,6 kiloa. Pippahan paino jossain välissä kai 23 kiloa, joten hyvä juttu. Noin 20 kiloa on just sopiva paino nassille :o) Ei ruippana, mut ei turhaa painoakaan ni ei tarvi mun miettiä, tekeekö turha paino kepposet likan nivelille agihypyissä.