Nyt ollaan käyty liki päivittäin agikentällä. Ensin pikku lenkki, sitten agia ja lopuksi pidempi kävely. Nyt on tiukasti yritetty panostaa kontakteihin, kun sain asiantuntevalta taholta puolihuolestuneen kommentin. Olen ollut nyt sitten liian tiukka ja Pippa alkanut pysähtyä liian ajoissa ennen puomin ylösmenoa, herkkää puuhaa tää pehmeän ja herkän koikun kanssa puuhailu.

Eilen pidettiin treenit Tuulan ja Tara-lagoton kanssa. Tehtiin radaksi mukaelma Mia Laamasen radasta Liedon 18.3. 3-luokkien agirata. Keinua ei viitsitty kantaa ja muutenkin hiukan lyhennettiin lopusta. Kinkkisiä kohtia piisasi. Laamanen itse kommentoi rataa ASB-lehdessä, joten niitä vinkkejä ja useita toistoja tehden se alkoi jotenkin onnata :o) Ei kyllä olla vähään valmiita kolmosiin, kyllä ne radat yllättävän paljon tuntuvat vaikeutuvan.

Tänään saatiin tosi hyvä ja onnitunut treeni alle, joten on kiva lähteä huomenna ajelemaan Turkuun ATT:n kisoihin.

Tottelevaisuutta tehdään myös päivittäin. Eteenmenossa on tullut harmittavasti muutama epäonnistuminen eikä Pip ole lainkaan halunnut lähteä matkaan. Hyviäkin irtoamisia on tullut. Tätä pitää suunnitella nyt tarkkaan!!! Seuraaminen ehkä liiankin innokasta, rauhallisempikin riittäisi :o) Testasin luoksetulon pysäytyksiä kierrä-käskyn jälkeen, tosi tarkat ;oD Pippa muutoin kiersi suojelukoirien maalimiehen piilon ;o) Luojksetulo upea, nopea, ei minkäänlaista törmäystä :o) Nouto hyvä, ehkä palautus voisi olla pikkusen rivakampi. Pk-A-esteen yli lelun nouto ei onnitu ihan itsenäisesti johtuen agilityn kontaktiharjoituksista. Pip jää laelle keikkumaan ja pyytää luvan alasmenoon, pitä koklata, onko sanoin noutokapulan kanssa. Liikkeestä jättöjä ei olla tehty pitkään aikaan, täytyy joskus palauttaa mieliin. Ruutukin on unohtunut ihan kokonaan, vaikka takakontissa on helposti saatavissa kartiot. Meillä on kuukauden päästä liikkeenohjaajakurssi, joten pitää alkaa tehdä evl-liikkeitä suunnitelmallisemmin.

Ruokakupilla ja muutenkin sisällä tehdään kaukoja. Ennen ruokaa pakkaa Pippa narisemaan, mutta äänekäs koikku eri saa ruokaa, niin pakko pitää kuono hiljaa. Vaihdot suht hienot :o)