Nyt kisaviikolla ei olla enää treenattu paljoakaan, jotain pientä välistä vaan. Viime viikolla treenailtiin muutaman kerran päivässä lyhyitä pätkiä.

Luoksetuloon treenattiin vauhtia ja pysäyksiä kierrosta, paikkamakuu ja -istuminen jäi turhan niukaksi. Noutoihin koitettiin rivakkuutta palautuksiin ja ohjatussa vietiin kapuloita koko aika vaan kauemmaksi eli kisaetäisyydelle. Seuraaminen ollaan jätetty niukalle. Jätöt on näppäriä harkata vaikka joka lenkillä, joten niitä tehty jopa ihan mallikkaasti :o) Ruutua Pippa on myös saanut tehdä usein, koska koen sen yhdeksi epävarmimmista liikkeistä. Kaukkareitten ensimmäisen käskyn ongelma on saatu jotenkin kuriin, mutta ei ne valitettavasti hyviltä näytä.

Kesäkuun viimeisenä päivänä Aktiivinen koira -Elina oli hankkinut Lentsun toko-kouluttamaan Poriin ja oltiin siellä. Aikas paljon tuli hyvää vinkkiä. Meidä seuraaminen ei ole kovin hyvää, sillä Pippa on kymmenisen senttiä liian edellä. Ohjeeksi saatiin treenata oikeapaikkaisia perusasentoja, niin se luultavimmin siirtyy myös oikeaksi seuraamispaikaksi. Luoksetulossa sain vinkin seisomaan pysäyttämiseen, että välistä pitää palkkapallon lentää heti nopean pysäyksen perään eikä vasta hetken päästä. Pippa teki hienot pysäytykset :o) Ruudun Pip teki ihan kympin suorituksen, kolme toistoa eikä mitään huomauttamista. Noudoista sai valita jonkin ja tehtiin tunnari ihan vaan harjoitusmielessä. Siinä ei ole ollut varsinaista ongelmaa, Pipan hurja vauhti vaan saa mut pelosta jäykäksi. Tunnari loistava suoritus Pipalta ;oD Viimeiseksi otettiin kaukkarit, sai ottaa oman ongelman. Pip liikkui aikalai eikä sillä ole puhtaat reippaat asennot. Ohje oli tehdä kaukaa ekaa nousua hyvällä palkalla sekä lähellä useampaa vaihtoa. Hommasta pitäisi saada Pipalle kivempaa. Nassi on ihan tympääntynyt kun on niin pal tahkottu niitä. Ennen kisoja ei ehdi suuremmin harkata niitä, mutta jospa piirinmestiksiin jo saatas nassille iloisempi ilme kaukkareihin :o) Oltiin Porissa seitsemisen tuntia ja Pippuri jaksoi hienosti, tuskin edes kitisi :o) Odottaminenkin oli hyvää harkkaa Piikkiön kisoja varten.

Ei tosiaan enää justkaan harkata liikkeitä, ollaan vaan iisisti, tehdään jotain kivaa yhdessä, niin huomisissa kisoissa hyvä mieli :o) Ja huomenaamulla keitetään broiskun sydämiä, että saadaan kunnollista palkkanamia reissuun mukaan ;o)