Ääni saattaa vielä palata, hiukan jo tulee jonkinmoista. Mutta ei se kestä puhumista. Apua, mutta tiistaina meen kyl töihin.

Pippa on ollut tosi kiltti, vaikka tylsästi ollaankin kotona melkein vallan. Se on makoillut takapihalla hihnassa jonkin verrankin. Kävin kaupassa, ja Pip ootteli autossa. Ostin meille eskimopuikot. Mulla on tapana avata kääre, laittaa puikko tarjolle ja antaa lupa nauttia. Pip syö nätisti, ehkä saattaa tehdä sytykkeitä jäskitikusta. Nyt se pieni tekemisen puutteessa oleva koiksu tais syödä jopa tikun ;o) Kuvaa hyvin Pipan tänhetkistä tilaa. Energiaa kyllä piisais ;o) Tikut se tappaa voimaa säästämättä, loikkii ihan hulluna.

Lauantai-iltana mentiin jokirantaan. Heitin kelluvaa lelua jokeen, mistä nassi nouti sen vaikka kuin monta kertaa. Välillä heittelin frisbeetä nurmikolla. Näitä heittelyjä vuoroteltiin pari kertaa. En kauheasti tykkää noista heittelyistä noin urakalla tehtynä, ku stressaa koirua. Mutta tosi äkkiä Pippa siitä sit palautui, hetken oli lelu suussa, tiputti ja meni makoilemaan takapenkille. Teki tosi hyvää kiihdytellä oikein kunnolla :o)